در حال نمایش 13 نتیجه

نمایش 24 48 72
اتصالات پنوماتیک
شیر برقی پنوماتیک
واحد مراقبت پنوماتیک
روغن زن پنوماتیک
رگلاتور پنوماتیک
رطوبت گیر پنوماتیک
گریپر پنوماتیک
فیدر پنوماتیک
جک استاندارد پنوماتیک
جک پنوماتیک گوشواره ای
جک پنوماتیک کامپکت
جک پنوماتیک چرخشی (دورانی)
جک پنوماتیک قلمی (مینیاتوری)

کاربرد اصلی پنوماتیک، به این صورت است که هوا را جذب کرده و سپس هوای جذب شده را به صورت فشرده به مدار انتقال می دهد، همین امر هم موجب تامین انرژی مورد نیاز می شود.

این سیستم همان تکنولوژی است که از انرژی موجود در هوای فشرده و متراکم شده برای انتقال انرژی استفاده می کند. از این سیستم برای کاربردهای صنعتی استفاده می کنند.

نحوه ی کنترل این سیستم ها به وسیله ی شیر برقی دستی و یا اتوماتیک می باشد.

کاربرد پمپ پنوماتیک در انواع صنایع مختلف می باشد، که به شرح زیر دسته بندی شده اند:

  • صنایع نفت و گاز
  • صنایع رنگ سازی
  • صنایع غذایی و دارویی
  • صنایع باطری سازی
  • دکل های نفتی
  • معادن طلا
  • آب و فاضلاب
  • صنایع تولید اسید و باز
  • صنایع تولید سموم صنعتی و کشاورزی
  • تصفیه خانه های صنعتی
  • صنایع باطری سازی
  • صنایع کاغذ سازی
  • شرکت های حفاری

معرفی انواع پنوماتیک

پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی یکی از پرکاربردترین انواع این سیستم می باشد، که ذرات جامد هم از این پمپ ها می توانند عبور کنند. این پمپ ها کم حجم، خودمکش، تمیز، مقاوم در مقابل کارکرد خشک، ضد انفجار و بدون نیاز به آب بندی هستند.

پمپ های خنک کن

پمپ های خنک کن پنوماتیک هم برای بازیابی مایعات و گازها مورد استفاده قرار می گیرند و کاربرد آن ها در بازیابی فریون، بازیابی هالون، انتقال گاز مایع است.

پمپ های تست

پمپ تست پنوماتیک هم برای آزمایش کارایی سیستم ساخته شده است.

پمپ مایع

پمپ های مایع پنوماتیک هم برای تبدیل انرژی هوای فشرده به انرژی هیدرولیکی مورد استفاده قرار می گیرند.

نحوه ی کارکرد و عملکرد پنوماتیک

نحوه ی کارکرد سیستم پنوماتیک با استفاده از اجزای اصلی آن یعنی کمپرسور، مخزن هوا، شیرها، مدار می باشد. این سیستم جهت شروع به کار خود به دو اجزای اصلی نیاز دارد، که به شرح زیر هستند:

کمپرسور هوا

برای فشرده سازی هوا

محرک

برای استفاده از هوای فشرده جهت حرکت کردن، نگه داشتن و یا بلند کردن اجسام.

علاوه بر این دو اجزا به یک سیستم لوله کشی جهت انتقال هوا از کمپرسور به محرک نیاز است که انجام این کار به عهده ی مدار می باشد. البته برای کارکرد صحیح این سیستم نیاز به شیر و سوپاپ هم می باشد تا ورود و خروج هوا را بتوانند کنترل کنند.

مخزن هوا هم مورد دیگری است که برای کارکرد صحیح این سیستم نیاز است. بدون وجود مخزن هوا، کارکرد سیستم خیلی آهسته تر خواهد شد.

در کل از این سیستم برای انتقال نیروهای رفت و برگشتی استفاده می شود. سیستم پنوماتیک بدون نیاز به استفاده از تسمه و یا دنده با فاصله ای زیاد از کمپرسور خود، می تواند کارکرد مناسبی را از خود ارائه دهد.

راهنمای انتخاب صحیح برای خرید

برای انتخاب صحیح و اصولی سیستم پنوماتیک، بایستی به برخی نکات توجه کرد. به دلیل این که تمامی ادوات مربوط به این سیستم از قیمت بالایی برخوردار هستند، در صورتی که از جنس مرغوب و با کیفیتی ساخته شوند و به صورت مکرر تمیز و هواگیری شوند، از طول عمر بالاتری برخوردار خواهند بود و ارزش این همه قیمت را خواهند داشت.

شیلنگ

یکی از مواردی که باید در هنگام خرید به کیفیت آن دقت کرد، شیلنگ این سیستم می باشد. از شیلنگ برای انتقال هوا استفاده می شود. این شیلنگ ها از پلی اورتان و پلی اتیلن ساخته شده اند و برای همین خاطر از قیمت بالاتری برخوردار هستند.

جک پنوماتیک

جک این دستگاه باید متناسب با نوع کارایی آن، انتخاب گردد. این محصول از انواع مختلفی برخوردار است و باید با توجه به سیال مورد نظر، نیروی جک دستگاه انتخاب شود.

جنس سیلندر

به دلیل این که تاثیرات ناشی از خوردگی در این سیلندرها وجود دارد، باید به جنس سیلندرها دقت کرد.

معرفی بهترین برندها

Accumulators Inc

این شرکت یکی از تولید کننده های معروف در سطح جهانی می باشد که اقدام به طراحی و تولید تمامی قطعات و لوازم جانبی این سیستم می نماید.

Aeroquip

این برند از زیر مجموعه های شرکت ایتون می باشد.

Air Logic

این برند یکی از تولید کننده های تمامی قطعات و تجهیزات این سیستم می باشد که، به دلیل کیفیت بالا و مرغوب محصولاتی که دارد معروف شده است.

Anchor Fluid Power

این برند یکی از تولید کننده های محصولات با کیفیت سیستم پنوماتیک می باشد که دارای گواهینامه ی ایزو 2008 می باشد.