نمایش دادن همه 6 نتیجه

نمایش 24 48 72
شیر هیدرولیک هاو (Hawe)
شیر هیدرولیک Hawe دارای سه سرگروه PSLF، PSVF و SLF می باشند. این سه سرگروه شامل شیرهای اهرمی هستند که
شیر برقی پارکر (Parker)
برند پارکر (Parker) از جمله برندهای معتبر المانی در صنعت است که سابقه طولانی در تولید قطعات و تجهیزات هیدرولیکی
شیر برقی 2/2 پارکر (Parker)
پارکر ساخت المان ۲۲۰ و ۲۴ ولت فرمان نرمال باز و‌ نرمال بسته
شیر برقی آرون (Aron)
برند ایتالیایی آرون (Aron) از جمله برندهای بسیار معروف در ساخت انواع تجهیزات هیدرولیکی است. انواع مختلف شیر برقی آرون
شیر برقی آتوس (Atos)
شیر دایرکشنال اتوس ساخت ایتالیا انواع فرمان ها ولتاژ ۱۱۰ و ۲۲۰ و ۲۴ ولت سایز ۱/۴ و ۳/۸ و ۱/۲ و ۳/۴ و ۱/۱/۴
شیر برقی رکسروت (Rexroth)
شیر برقی رکسروت در صنعت، با نام شیر WE نیز شناخته می‌شود. امروزه از شیر برقی هیدرولیک یا شیرهای سلونوئیدی

شیر برقی هیدرولیک امروزه به یکی از عضو های سیستم های هیدرولیک تبدیل شده است. این قطعه برای کنترل بخش های مختلف سیستم های فوق مورد استفاده قرار می گیرد. در اغلب سیستم های هیدرولیک ما با موتور هایی تحت عنوان پمپ رو به رو می شویم. این موتور ها می توانند قطعات به کار رفته در سیستم را با سرعت و فشار بالایی جا به جا نمایند.

به همین دلیل از شیر های برقی هیدرولیک برای کنترل نیروی حاصل از فعالیت موتور استفاده می شود. این قطعات معمولا در دو مدل دستی و برقی تولید شده و به بازار وارد می شوند.

بررسی نحوه عملکرد شیر های برقی هیدرولیک

هنگام بررسی ساختار شیرهای هیدرولیک برقی با یک قطعه فرومغناطیسی رو به رو می شویم که نقش هسته را بازی می کند. این قطعه فرومغناطیسی مانند یک سیم پیچ عمل کرده و عملکرد کلی شیر را نیز کنترل می کند. با ورود جریان برق به ساختار شیر، قطعه فوق یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند و هسته را به حرکت کردن وادار می کند.

در ادامه و با شروع فعالیت هسته، ورودی های شیر باز و بسته شده و جریان سیال ورودی را کنترل می کنند. باز و بسته شدن ورودی های شیر برقی هیدرولیک نیز با کمک قطعه ای به نام سلونوئید که از فولاد ساخته شده است، کنترل می شود.

انواع شیر برقی هیدرولیک

1-  شیر های کنترل فشار :

شیر کنترل فشار یکی از انواع شیر های هیدرولیک می باشد که به تنهایی دارای دسته بندی های مختلفی می باشد. شیر بی بار کننده، شیر ترتیبی، شیر اطمینان ساده، شیر کاهنده فشار و … همگی نمونه هایی از انواع شیر کنترل فشار می باشد. این شیر ها معمولا با هدف حفظ سلامت سیستم در برابر نوسانات فشار ناگهانی مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند میزان جریان عبور سیال را در بازه زمانی بسیار کوتاهی کنترل نمایند.

2-  شیر های کنترل جهت :

یکی دیگر از انواع شیر های هیدرولیکی، شیر کنترل جهت می باشد. این شیر ها ضمن کنترل حجم و میزان سیال عبوری از مقطع، می توانند بر روی مسیر حرکت آن نیز تاثیر داشته و آن را تغییر دهند. این شیر ها وابسته به سیستمی که در آن استفاده می شوند به انواع یک طرفه، دو طرفه و چند طرفه تقسیم می شوند. نام گذاری شیرهای کنترل جهت از روی پورت ها، تعداد دهانه های به کار رفته در شیر و تعداد مسیر های حرکت سیال تعیین می شود.

3-  شیر کنترل جریان :

شیر کنترل جریان در واقع یک نوع شیر برقی هیدرولیک می باشد که در مدل های دستی نیز قابل تولید می باشد. این نوع قطعات معمولا به دو شکل ( همراه با سیستم جبران کننده فشار و بدون سیستم جبران کننده فشار ) تولید می شوند. لازم به ذکر است که اگر به صورت همزمان از شیر های کنترل جریان و فشار استفاده نمایید، با تغییر در میزان دبی سیستم روبه رو خواهید شد.

استعلام قیمت و خرید شیر برقی هیدرولیک از فروشگاه هیدلند

در صورتیکه قصد خرید انواع شیر برقی هیدرولیک را دارید و نیاز به راهنمایی توسط کارشناس خبره دارد، لطفا با کارشناسان ما در مجموعه هیدلند تماس بگیرید.